Piteå
Lämna feedback

Pentryt

À la carte / Serverar Italienskt

 • Öppettider
  Sön-Fre:
  11:00 - 22:00
  Lör:
  11:00 - 23:00
 • Kontakt

  9112-11664

  Sundsgatan 29

  94132 Piteå

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

 • På webben

  Hemsida

Vi serverar stans största lunchbuffé! Vår buffé med ca 12 varmrätter och sushi inkluderar även dricka, salladsbuffé med nybakad bröd och kaffe. Vår lunchbuffé erbjuder flera olika alternativ såsom pizza, kinamat, thaimat och indisk mat. ...

Vi serverar stans största lunchbuffé! Vår buffé med ca 12 varmrätter och sushi inkluderar även dricka, salladsbuffé med nybakad bröd och kaffe. Vår lunchbuffé erbjuder flera olika alternativ såsom pizza, kinamat, thaimat och indisk mat. Ta en titt på vår lunchbuffé. Vi serverar buffén mellan 11.00-13.45 från måndag till fredag. Våra ordinarie öppettider hittar ni här.
Vår á la Cartemeny innehåller ett bredare urval av maträtter och oavsett om du är ute efter en trerättersmiddag eller en snabb måltid så kommer dina smaklökar inte att bli besvikna!
Varje lördag natt förvandlas Pentryt till en nattklubb med den allra senaste ljud- och ljusutrustningen. Vi har två dansgolv och våra tre barer är utrustade med glada bartenders som jobbar för att stilla din törst! Besök vårt galleri för bilder.